Visszatérítési szabályzat

Weboldalunkon érvényes a 14 napos elállási jog. Ez azt jelenti, hogy ha a vevőnk vásárlása után két héten belül meggondolja magát, vagyis úgy dönt, hogy a termékre nincs szüksége visszaléphet a szerződéstől. 

FONTOS! Eladó felhívja fogyasztó figyelmét, hogy egyes termékeknél a 45/2014 (II.26.) Korm. Rendelet 29. § (1) bekezdésének e) pontja szerint higiéniai okokból a termék zárt csomagolásának felbontása után nem gyakorolhatja elállási jogát.

A visszaküldéshez fontos, hogy beazonosítható legyen, a rendelés az általunk üzemeltetett webshopban történt (rendelési név, rendelési azonosító vagy számla alapján).  

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a termék visszaküldésének költsége minden esetben a vevőt terheli.

FIGYELEM! Amennyiben a leadott rendeléshez ajándék tartozik, elállás esetén az ajándékba kapott terméket is vissza kell szolgáltatni. Ellenkező esetben a terméket kiszámlázzuk, eredeti áron. 

 A visszaküldéshez szükséges nyomtatványt INNEN töltheti le.

FIGYELEM!

Visszaküldés esetén a visszatérítendő összeg a termék beérkezését követő 14 munkanapon belül visszautalásra kerül. Amennyiben erre valamilyen oknál fogva nem kerülne sor, kérjük vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. 

Kérdés esetén ügyfélszolgálatunk a magicbrush.hu@gmail.com email címen érhető el.

 

Az elállási jog nem gyakorolható – többek között – az alábbi esetekben:

–  olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

–    romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;

–     olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza